image.jpg

Vaikka kuinka miettii ja suunnittelee, että jonain päivänä saan aikaiseksi blogin kirjoittamisen, aloittaminen on yllättävän vaikeaa. Kauan tähän menikin, mutta nyt tuntui, että aika on oikea ja haluan laittaa joitain itselle tärkeitä asioita ylös. 

Koska elämäni on siinä vaiheessa, että osaan keskittyä myös itseeni, tuntuu hienolta tehdä asioita, jotka ovat vain minun ja tämä on yksi niistä.

Rakastan haaveilla ja unelmoida kauniista asioista ja teoista, joita kohti olisi mahdollista kurkottaa. Laittaa hyvä kiertämään. Kuvittelin pitkään, ettei elämässäni oikeastaan tapahdu juurikaan mitään, mutta tarkemmin ajatellen, se on täyttä tavaraa, niin hyvässä kuin pahassakin, niin kuin ihmisen arki vaan voi olla. Rakastan elämää ja rakastan ihmisiä, mutta kaipaan myös hiljaisuutta ja yksinoloa omine ajatuksineni.

En juurikaan välitä syksystä sen enempää kuin talvestakaan, jolloin luonto on synkkä, tuuli viiltää kasvoja, eikä ajatuksia saa kasaan. Joku puhuu lumen tuomasta valosta, mutta minulle valo tulee auringosta, siksi kevät saa minut hereille, horrosuneni päättyy ja on aika alkaa elää. Sitä odotellessa.....

Toivon, että saan näinä pimeinä aikoinakin kirjattua ajatuksia ylös ja sitä kautta pitää itseni edes jossain määrin elävien kirjoissa. Ehkä tämä on myös yksi uuden ajan alku.

 

Life is an opportunity

for you and for me

to define harmony

Life is an opportunity

to throw away the key

to your negativity

-VHB