facee%20227.jpg

Kutomisinnostus on jatkunut ja tämän viikon tuloksena syntyi Jussikuvioinen mantteli koiralle. Ei järin iloinen ilme, kun paita puettiin päälle, ehkä se kelpaa kun kylmät ilmat kunnolla tulevat :) Itse olen saavutuksestani todella ylpeä, sen verran kauan kunnon kutomisesta on jo. Seuraavana on sitten vuorossa tyttärelle villasukat...

Viikko menikin sitten melko tavanomaisissa merkeissä. Olen saanut itseni riipaistua salille pariinkin otteeseen, mikä on jo aika paljon näin syksyllä. Toivottavasti jaksan jatkaa. Viikolla olleen raivoisan tuulen seurauksiakin saatiin siivottua eilen pihalla. Tuolit oli lennellyt pitkin pihapuskia ja havunoksat levinneet ympäriinsä, masentava näky, mutta onneksi ei mitään tuhoa ollut tullut. Toisaalta oli kiva haravoida syksyn viimeisiä lehtiä, sillä aikaa kun koira taisteli pallon kanssa.

Tänä aamuna kaikki tuntui taas jotenkin painavalta ja ikävältä. Ilma oli juuri sitä, mitä vähiten odotan ja jostain syystä muutenkin fiilikset oli miinusmerkkiset. Onneksi ensi viikolle on luvassa vähän irrottelua arjesta, josko sen voimin taas jaksaisi. Sitä on kuitenkin odotettu ja kahdenkeskinen aika miehen kanssa pitkästä aikaa sopii vallan mainiosti.

Happiness is when what you think,

what you say and what you do

are in harmony.

-Mahatma Gandhi-