Johan tästä onkin taas vierähtänyt tovi, kun sain kirjoitettua jotain tänne. Tabletilla homma ei oikein skulaa ja läppärillä en saanut nettiä auki. Yritä siinä sitten kirjoitta jotakin :)

Olen ollut todella saamaton...kaikkien asioiden suhteen. Kutomisvimmakin alkoi laantumaan, mutta vielä täältä noustaan. Johtunee kipeästä selästä, joka ei nyt tunnu paranevan millään. Lääkkeitten popsiminenkaan ei oikein innosta, kun niillä tuppaa olemaan muita vaikutuksia, joista en oikein välittäisi. Mm tätä jatkuvaa saamattomuutta ja väsymysta. Kaiken energian kun pistä töissä peliin, ei siitä paljoakaan illaksi jää. Tänään olisi tarkoitus kokeilla vielä hengitystekniikkaa, jolla voisi olla jotain parantavia vaikutuksia. Kokeillaan vielä sitäkin.

Tänään on itsenäisyyspäivä, mutta itse en oikein osaa suhtautua siihen sen vaatimalla arvostuksella. Tuntuu jotenkin siltä, että Linnan juhlat on päivän pääasia ja miten kukakin pukeutuu yms. turhan päiväistä skeidaa. Kuinka moni vieraista on ollut hankkimassa meille itsenäisyyttä? Juhlitaanko me oikeasti sitä, vai meneekö nykyään vähän ohi itse asian? Kaikilla on omat mielipiteensä, omani on ehkä vähän kriittinen. Pitkästä aikaa kyllä meinasin sytyttää ulos sinisen ja valkoisen kynttilän ja teen sen nimenomaan Suomen itsenäisyydelle ja kunnioittakseni niitä ihmisiä, jotka ovat olleet tavalla tai toisella sitä meille hankkimassa.

Ympärillä olevat ihmiset hössöttävät jo joulua. Meillä on tänä vuonna hieman erilainen joulu tulossa, kun pitkästä aikaa emme sitä kotona vietä perheen kesken. Jälkikasvu oli mielissään, kun mennään siskon luo isovanhempien kanssa. Itse en enää niin joulustakaan välitä, vaikka lasten ollessa pieniä ja ennen lapsiakin, olin totaalisesti jouluihminen. Vaikka se onkin muuttanut merkitystään, krääsäjoulusta rauhoittumisen ja hyvän ruoan jouluksi, ympäröivä jouluhapatus tekee siitä silti jotenkin hieman ahdistavan. Marraskuun viimeinen lauantai, kaupassa käydessämme, kuoro lauloi tonttulakit päässä joululauluja. Ei todellakaan kiva..varsinkaan kassoille, jotka joutuivat kuuntelemaan sitä kokopäivän. Jaksoivat silti hymyillä, hmmm...ehkä jotkut jopa nauttivat siitä, kuka tietää.

Koira odottaa lenkille lähtöä, joten täytynee alkaa valmistautumaan. Ehkä saan napattua ulkoilmasta jotain positiivista energiaa, jolla jaksankin sitten koko viikonlopun.